اگر به عنوان یک دیجیتال مارکتر در این حوزه فعالیت می‌کنید، تسلط و آشنایی با ترندهای مارکتینگ یکی از ملزومات کاری شماست. گزارش جامع مارکتینگ هاب اسپات منبع بسیار خوبی برای آشنایی با ترندهای پیش روست.

آخرین نسخه گزارش جامع مارکتینگ شامل 11 فصل است که به بررسی مهمترین ترندهای جاری پرداخته است. در موضوعات مهمی چون مدیریت محتوا، اتوماسیون مارکتینگ، مارکتینگ شبکه‌های اجتماعی، سئو و ABM یا مارکتینگ بر اساس حساب کاربری پرداخته است.

در اینجا به برخی از مهمترین موضوعات این گزارش پرداخته شده است.

مهمترین ترندهای مارکتینگ شرکتها چیست؟

ترندهای مارکتینگ

بسیاری از شرکت‌های جامعه آماری این گزارش جامع مارکتینگ از تغییر رویکرد خود در استراتژی مارکتینگ شان به مارکتینگ در شبکه های اجتماعی خبر داده اند. مارکتینگ به صورت اختصاصی برای افراد و تعاملی جز ترندهای محبوب در مارکتینگ شبکه‌های اجتماعی است.

بیشترین سهم بودجه مارکتینگ به چه مواردی اختصاص پیدا می‌کند؟

در بخش نرم افزار مهمترین نرم افزار اتوماسیون مارکتینگ (Marketing Automation) است که تیم‌های مارکتینگ به ترتیب برای مدیریت وظایف، اتوماسیون محتوا و ربات چت از آن استفاده می شود.

مهمترین اهداف کمپین‌های مارکتینگ چیست؟

مهمترین اولویت اجرای کمپین ها موضوع ایجاد آگاهی از برند است. راه اندازی کمپین ها بیش از پیش با استفاده از شبکه‌های اجتماعی گره خورده است. استفاده از یوتیوب، اینستاگرام و اینفلوئنسرها در کمپین های آگاهی سازی از برند بسیار موثر است.

اهداف دیگر اجرای کمپین های مارکتینگ به ترتیب افزایش فروش، افزایش مشارکت کاربران، ایجاد سرنخ و افزایش درآمد است.

مدیریت محتوا؛ از ترندهای مارکتینگ که در فضای دیجیتال حیاتی است

شرایطی که کرونا در سالهای اخیر ایجاد کرد موجب شد که افراد بیش از پیش به استفاده از سرویسهای دیجیتال روی آورند. همین موضوع سبب شده است که موضوع تولید و مدیریت محتوا با سرعت بیشتری پیش رود. در حال حاضر در فضای کسب و کارهای دیجیتال تولید محتوا یک ترند بسیار مهم است که می‌تواند یک تمایز کلیدی در کسب و کار ایجاد کند.

کاربردی ترین نوع محتوا به ترتیب محتوای ویدیویی، بلاگ، اینفوگرافیک، مطالعه موردی، مصاحبه، کتاب الکترونیکی، گزارش جامع و چک لیست است.

میزان موفقیت محتوای تولید شده را میتوان از طریق تفاوت ایجاد شده در میزان فروش، وضعیت سئو و ترافیک ورودی سنجید.

استراتژی مارکتینگ در شبکه‌های اجتماعی ؛ از ترندهای مارکتینگ رو به رشد در کسب و کارهای موفق

در سال 2020 شبکه های اجتماعی مهمترین کانال مارکتینگ دیجیتال بوده است. برای تصور میزان اهمیت شبکه های اجتماعی کافی است به میزان بازدید یک ویدیو در یوتیوب نگاهی بیاندازید. 10 میلیارد بازدید برای یک ویدیو! حتماً میتوانید در ذهنتان نمونه های ایرانی آن را تصور کنید.

از هر 10 شرکتی که در نظرسنجی هاب اسپات شرکت کرده اند 8 مورد آن ها به سرمایه گذاری در شبکه های اجتماعی اشاره کرده اند. اکثر آنها گوش دادن به شبکه های اجتماعی یا سوشال لیسینینگ را مهمترین تاکتیک موفقیت در شبکه های اجتماعی عنوان کرده اند. در عین حال مهمترین تاکتیکهای دیگری که به استفاده از آن اشاره کرده اند، بدین شرح است:

استراتژی سئو؛ ترندی مهم در دیجیتال مارکتینگ

اگر در یک کسب و کار دیجیتال کار می‌کنید، استراتژی سئو شما مهمترین عامل تعیین کننده موفقیت در رابطه با کاربران است. 75% از شرکت‌های جامعه آماری گزارش جامع مارکتینگ هاب اسپات اظهار داشته اند استراتژی سئو آنها در میزان دستیابی به اهداف مارکتینگ آنها بسیار موثر بوده است.

با چه معیاری میتوان متوجه شد که استراتژی سئو موفق عمل کرده است؟

تصمیم‌گیری بر مبنای دیتا و گزارش‌ها

برای پیش رفتن در مسیر مارکتینگ اختصاصی برای کاربران، تصمیم گیری بر مبنای گزارش‌های دقیق، اولین قدم است. استفاده از گزارش‌های جمعیت شناختی به شما در کشف پرسونای مخاطبین کمک می‌کند. مثلاً با کمک این گزارش درک خواهیم کرد که مخاطبین هدف ما خانم‌های 25 تا 45 ساله ساکن شهرهای بزرگ هستند. اطلاعات چنین گزارشی در تمام تصمیمات شما موثر خواهد بود؛ فرمت ارائه محتوا، صدای برند و لحن شما تحت تاثیر نتایج گزارش خواهد بود.

چه ابزارهای برای گزارش‌گیری استفاده می‌شوند؟

استفاده از هوش مصنوعی در مارکتینگ مبتنی بر تعامل؛ ترند شرکت‌های پیش‌رو

استفاده معمول مارکترها از ربات‌ها جهت تعامل هدفمند با کاربران، چت آنلاین با آنها و پیش بینی نیاز آن‌هاست.

یک مارکتر از هوش مصنوعی در کار خود چه انتظاری دارد؟

  • شخصی سازی و تبلیغات هدفمند
  • اتوماسیون و مارکتینگ مبتنی بر تعامل
  • افزایش تعداد خرید مجدد و افزایش درآمد
  • بهبود اثربخشی
  • پشتیبانی مشتریان و UPselling
  • مدیریت بهینه کمپین‌ها
  • تولید محتوا اثربخش

منبع

پایان مطلب/